Especial cases rurals a les etapes de la 75º vuelta ciclista a Espanya

El 28 d’agost comença la vuelta ciclista a Espanya, un aconteixement molt important que agrupa a un gran nombre de visitants i que aquest any celebra el 75 aniversari.

La vuelta té tres etapes a diferents comarques de Catalunya, per això et facilitem la recerca d’allotjament amb una nova opció per tal de trobar cases rurals per on passa la vuelta ciclista.

El 75 aniversari de la vuelta és una data especial que farà recordar moments d’una llarga història d’esforç i esport. Una de les novetats és que hi ha nous recorreguts inèdits i etapes d’alta muntanya.

Comença el dissabte 28 d’agost i dura fins el diumenge 19 de setembre, comptarà amb 21 etapes, i un recorregut de 3.400 km. Com a anècdota cal remarcar que la vuelta s’inicia a Sevilla amb una contrarrellotge nocturna per equips que recorrerà les zones més boniques de la ciutat.

Volem que segueixis aquesta popular competició en directe i et facilitem la recerca de les cases rurals properes a la vuelta en les seves etapes de Catalunya. La trobaràs a la part dreta de la pantalla, opció La Vuelta 2010. Hi veuràs un bon nombre de fantàstiques cases per a reservar que cada dia anirà creixent.

El dimarts 7 de setembre es disputa la 10ª etapa de la vuelta, una jornada amb una part final important i espectacular, que uneix la ciutat de Tarragona i la població de Vilanova i La Geltrú. A poc més de 30 km del final trobem l’alt del Rat Penat, que presenta rampes del 23% de desnivell i molts trams que arriben per sobre del 12%.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *