Gaudeix de les vacances: cases rurals amb activitats d’aigua

Aquest estiu et mullaràs. I ho faràs gràcies a tota classe d’activitats on l’aigua és protagonista. Practica barranquisme, piragüisme, ràpel, esquí aquàtic o surf, tant a la muntanya com a la platja, i gaudeix d’entorns de pel·lícula.

Per això hem preparat una selecció de cases rurals amb activitats d’aigua per a que puguis triar alguns exemples, allotjar-te i passar un estiu molt refrescant.

cases rurals activitats d'aigua

Casa Teulé, Esglesies (les), (Sarroca de Bellera), Lleida
Ubicada al Pirineu Lleidatà, està al costat del Parc Nacional d’Aigüestortes, Sant Maurici, Congost Mont-Rebei, Vall Fosca… llocs on poder fer esports d’aventura, com ara barranquisme, hidrospeed, o rafting.

Casa Rural Pereforn, Aramunt, (Conca de Dalt), Lleida
L´entorn privilegiat d’aquesta casa rural al Pirineu de Lleida és perfecte per a venir amb els amics i deixar-se emportar pels esports més diversos. Ens esperen llargues jornades de rafting o piragüisme a les fantàstiques aigües del Parc Nacional d´Aigües Tortes i Llac de Sant Maurici.

Can Varilla, Riudaura, Girona
A la comarca de la Garrotxa, les muntanyes del Pre-Pirineu ens ofereixen un marc ple de paratges bells que ens possibiliten la pràctica de tot tipus d’esports d’aventura, com bussejar, fer esquí aquàtic, rutes en vaixell i vela.

Cal Picarol, Fontllonga, (Camarasa), Lleida
Envoltada de la serralada del Montsec, el pantà de Camarasa i els Terradets, és el lloc ideal per allotjar-nos aquest estiu i gaudir de la natura per tal de fer tota mena d’activitats aquàtiques: descens de barrancs, caiacs i canoes i ràfting, entre d’altres.

La Farraineta, Barruera, Lleida
Al centre de la Vall de Boí, aquest estiu podem visitar les seves esglésies romàniques i practicar els esports que més ens agraden: rafting i barranquisme, modalitats que sempre hem de fer amb professionals d’aquests esports.

Hotel Flor de Neu
, Pont de Suert (el), Lleida
Al Pont de Suert, està molt a prop de les pistes d’esquí i del Pirineu d’Osca amb el Parc Natural de Posets-Maladeta i el cim d’Aneto com a protagonistes. Per això es converteix en un destí pels amants de les activitats aquàtiques.

Casa Perdiu, Guardia de Noguera, Lleida
A més de barranquisme o hidrospeed, la zona permet fer activitats d’aigua al Llac de Cellers, entre moltes altres excursions per aquesta temporada estiuenca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *