HomeAway compra Toprural

 

Anunciem que avui Toprural ha estat oficialment adquirida per HomeAway, Inc. (NASDAQ: AWAY), la plataforma online d’habitatges vacacionals més gran de tot el món. Fundada a Austin, Texas (EE.UU.) l’any 2005, HomeAway administra el major mercat online de lloguers vacacionals amb una xarxa de webs que ofereixen més de 640.000 habitatges vacacionals en 168 països.

HomeAway preveu continuar gestionant Toprural com una marca independent des de la seva seu a Madrid. L’únic canvi immediat en la nostra estructura és el nomenament de Rafael Pérez-Olivares Hoepfl, com a nou director general, en substitució de François Derbaix, que continuarà la seva vinculació a la companyia com a consultor.

Segons François Derbaix, fundador de Toprural, “nosaltres compartim amb HomeAway la convicció de que l’allotjament és tan important com la destinació en unes vacances” i afegeix, “no només estem encantats d’apropar les meravelles del turisme rural als viatgers de HomeAway, també estem engrescats per la creixent visibilitat que podrem donar als nostres clients amb la nostra incorporació a la xarxa de webs de HomeAway”.

Brian Sharples, CEO de HomeAway®, diu “la incorporació dels allotjaments de Toprural a la nostra oferta reforça la nostra missió de fer que cada habitatge vacacional i cada lloguer d’habitacions en el món estigui fàcilment disponible per a cada viatger” i continua, “estem encantats d’incorporar Toprural a la nostra família, doncs d’aquesta manera, més viatgers que mai tindràn l’oportunitat de gaudir amb els seus dels racons rurals d’Europa“.

Sobre HomeAway
HomeAway, Inc., amb seu a Austin, Texas, és el líder mundial en habitatge vacacional amb webs que representen més de 640.000 habitatges de lloguer vacacional de pagament (dades de 31 desembre 2011), en 168 països. Amb HomeAway els propietaris dels allotjaments ofereixen una àmplia selecció d’habitatges vacacionals que faciliten als viatgers múltiples beneficis i experiències memorables, incloent-hi més espais per a la relaxació i la privacitat, per un cost menor que els allotjaments hotelers tradicionals. La companyia també facilita als propietaris la promoció de les seves cases de vacances i la generació de reserves online. La cartera de HomeAway inclou webs de lloguer vacacional, com HomeAway.com, VRBO.com i VacationRentals.com als Estats Units; HomeAway.co.uk i OwnersDirect.co.uk al Regne Unit; HomeAway.de a Alemanya; Abritel.fr i Homelidays.com a França; HomeAway.es a Espanya; AlugueTemporada.com.br al Brasil; i HomeAway.com.au a Austràlia.

HomeAway també opera amb BedandBreakfast.com, la web mundial més estesa per a trobar propietats “bed-and-breakfast”, suministrant als viatgers una altra font d’allotjaments alternatius a les cadenes hoteleres.

Nota: aquesta operació ha estat assessorada per Sol Fernandez-Rañada per Toprural y DLA Piper per Homeaway.

3 thoughts on “HomeAway compra Toprural

  1. Pingback: Aquest ha estat el nostre 2012!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *