Ja és aquí el 5è Concurs d’Opinions Toprural

Avui comença el 5è Concurs d’Opinions Toprural que coincideix amb l’arribada de l’estiu. Aquest concurs ja és tota una tradició i per nosaltres no hi ha estiu si abans no anunciem el concurs…

Compte! Els comentaris en aquest post no seran vàlids: només acceptem les opinions publicades en les fitxes dels allotjaments.

Teniu temps per a participar des d’avui 21 de juny i fins el proper 21 de septembre. Com és habitual només cal que publiqueu a Toprural les vostres opinions sobre els allojtaments que visiteu aquest estiu.

Com en el 4rt Concurs d’Opinions Toprural, els 4 primers premis consistiran en 4 Targetes Regal Toprural Jazz, vàlides per a 1 nit i 2 persones amb desdejuni inclòs en els allotjaments adherits al programa Targeta Regal Toprural (estada valorada en 100 euros). Els segons premis seran 40 samarretes Toprural.

Comunicarem els guanyadors en el blog el 27 de septembre.

Més informació: Bases del concurs

Actualització 11/07/12: Recorda que del 10 de juliol al 21 de setembre de 2012, pots participar en el VII Concurs d’Opinions de Toprural.

5 thoughts on “Ja és aquí el 5è Concurs d’Opinions Toprural

 1. Montserrat Graells Costa

  Les cases i habitacions rurals on he estat ens hi hem sentit de maravella. Toprural es una manera fàcil de fer turisme rural amb una garantia de que ens hi trobarem a gust.

  Reply
 2. toni

  la carol i jo varem estar fa uns anys a Can Paric i van ser unes de les millors vacances que em passat junts.
  esta en mig del pirineu (camprodon ) i una mica fora de les carreteras. molt tranquil.
  la familia que porta el negoci es molt amable i et donen un tracte molt familiar.
  el menjar es un altre punt a destacar. bonissim, de veritat.
  les habitacions estan molt netes i son força confortables.
  en resum…… un lloc recumanadissim. no hi em tornat però no crec que i tardem gaire.

  salutacions…… TONI

  Reply
 3. LLuis

  La estada en consevol case rural es com un relax, top rural em don la possivilitat de poder escullir la casa i la situaccio que mes me encaixe, sempre ha estat positiva, facil de trobar i facil de arribar a consevol punt.
  agraiments a TOP RURAL.

  Reply
 4. judith

  Saps que l’èxit de l’estada resultarà gratificant, ja hi vas predisposat i pots estar al teu aire sentint-te protagonista amb la mateixa proporció que amb l’entorn. A part d’aquest comentari poètic i aquesta modalitat turista tant acceptada. Felicitats!

  Reply
 5. Pingback: Guanyadors del 5è Concurs d'Opinions Toprural | Blog Toprural

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *