La millor fotografia de jardí, la de A Casa da Eira

Aquest jardí tant fantàstic que veus en la foto és el de A Casa da Eira a Cerreda, Ourense i és el guanyador (amb 185 vots dels nostres fans a Facebook) del concurs “la millor fotografia de jardí de Toprural“. Però en aquesta casa no només podem gaudir d’aquest jardí per donar la benvinguda a la primavera i al bon temps (ara de veritat), també pots fer moltes altres coses.

Aquesta fotografia va ser presa al juliol de 2012 per uns viatgers alemanys i resumeix l’esperit dels propietaris de la casa rural. Segons les seves pròpies paraules: “és el resultat del somni d’una nit d’estiu. Així va néixer A Casa da Eira. Una vegada més, vem fer un seguiment de les poblacions de la Ribeira Sacra, i de sobte vem trobar la que, en el futur, seria la nostre casa rural. O seria més correcte dir que ella ens va trobar a nosaltres. Immediatament ens va agradar i només ens va fer falta una nit per decidir que aquí voldriem muntar el nostre projecte de vida. I ara ja portem des de 2001, compartint això amb els nostres clients.”

És el lloc ideal on gaudir d’un bon llibre, sentir la calor de la llar de foc a l’hivern o el sol del seu jardí a la primavera i estiu, on practicar slow-travel, compartir taula i l’experiència amb altres viatgers, o aprendre a apreciar el silenci.

Habitació A-Casa-Da-Eira, Ourense

A Casa da Eira podràs triar entre dues modalitats diferents de lloguer: casa rural de lloguer complert, o casa rural de lloguer per habitacions (apartaments). Ens explica Susanne (propietària de l’allotjament), que “les àmplies zones comuns i el jardí, els balcons i porxos estàn pensats per a que els hostes estiguin còmodes i tinguin ganes de passar temps en la casa i gaudir de les seves dependències“.

Però no només això, si vostè és un viatger inquiet dels que els agrada l’activitat, també hi ha rutes autoguiades de senderisme (faciliten GPS de mà gratis amb rutes pre-grabades) i rutes del romànic per a realitzar en cotxe (amb guia en paper i arxiu per a transferir al GPS del cotxe). També ofereixen la possibilitat de realitzar Geocaching (que consisteix en amagar objectes per tot el món, ja sigui al camp o a la ciutat, anotant les coordenades d’aquests amagatalls a Internet i permet que altres companys es llancin a la recerca del teu tresor).

A Casa da Eira està situada en la zona vitivinícola i turística de la Ribeira Sacra amb un important patrimoni del romànic i zones de vinyes en terrasses. L’allotjament està situat a la part alta del Cañón del Sil on trobareu múltiples miradors als voltants on poder gaudir d’unes vistes impressionants. Un altre atractiu és la flora (que en la gran majoria és autòctona) amb boscos centenaris de castanyers. La zona és ideal per a realitzar rutes de senderisme.

cañón del riu Sil

Tal i com ho resumeixen els seus propietaris: “Si et vols perdre en el temps, la història i la natura, A Casa da Eira és casa teva“.

Què et sembla? T’animes a fer una visita A Casa da Eira?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *