L’Iglú de Nukka, el nostre primer allotjament a L’Antàrtida

Avui és un dia especial per Toprural. Ja podem anunciar que tenim el nostre primer allotjament a Illa Elefant. On està això? Et preguntaràs. A l’Antàrtida i ara mateix t’expliquem com funciona.

L'Iglú de Nukka

Es diu L’Iglú de Nukka i és un iglú rural de lloguer íntegre amb capacitat per a fins a 20 persones. Els iglús que formen el complexe són molt complerts: disposen de llits de gel, estufes, mantes de pell sintètica i dutxes tonificants d’aigua gelada. Estàn totalment equipats per a que no falti res.

L’allotjament està catal·logat amb el major reconeixement en turisme polar de Illa Elefant: les Tres Estalactites de Gel. Nukka, la seva propietària, és una emprenedora de la zona que intenta rehabilitar el turisme de l’Antàrtida amb els seus iglús rurals i activitats per a realitzar durant l’estada. Per exemple, passeig en trineu, sortides amb foques i pingüins, curs d’expert en tirar boles de neu, reconeixement d’icebergs o cursos de supervivència.

IgluNukka2

Si vols descansar de veritat, respirar aire pur, passar un cap de setmana romàntic amb la teva parella o bé passar una estada divertida amb els teus fills, aquest iglú t’ofereix tots els ingredients per un viatge únic. Això si, aconsellem una escapada llarga per poder gaudir al màxim de tot el que pot oferir i descobreix una altra manera de fer turisme rural.

Pots trobar més informació a la fitxa de Iglú de Nukka a Toprural (detalls d’allotjament, preus, com arribar…).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *