Mil i una històries rurals

Hi ha mil i una formes de viatjar i entendre la vida. No hi ha dubte, que una de les coses més valorades i destacades del turisme rural és el tracte personal, molt més proper i sentit que reben els viatgers a l’hora d’alltojar-se. Els detalls que cada propietari té amb les persones que acull provoca en nombroses ocasions que aquestes es sentin còmodes, relaxades i amb ganes de repetir l’experiència.

Puri CanastroPer exemple, Puri de Casa o Canastro (Pontevedra) ens explica com “els clients que comparteixen amb nosaltres els seus dies de descans en enriqueixen sempre, alguns ja són més amics que no pas clients i ens encanta veure’ls casa cop que venen. Les persones que treballen amb mi a la casa porten el somriure a la cara en tot moment, són uns excel·lents professionals que fan molt bé el seu treball i a més desborden afecte amb tothom. Són part de la casa igual que els qui l’habitem”.

A Toprural ens agrada conèixer a les persones dedicades a la vida rural que ens obren les portes de casa seva per fer-nos passar una estada meravellosa. Sabem que hi ha milers de projectes i històries darrera cada allotjament i des de fa alguns mesos hem compartit històries molt diverses a França, Espanya i Portugal. I ens sembla molt interessant conèixer també alguna d’aquestes històries que tenen lloc a Catalunya.

Inge, Theo, Tjacco, Nuno i Yorick Segur que n’hi ha de ben interessants com la història d’Inge i Theo que l’any 96 van decidir deixar Holanda i desplaçar-se fins al sud de Portugal per “buscar un lloc on viure i criar els nostres fills amb la millor qualitat de vida. A Quinta da Alfarrobeira va ser un amor a primera vista (…) Ara tot està regentat per nosaltres: el meu marit Theo és arquitecte i responsable de la renovació i disseny de les cases i la finca, jo (Inge) sóc responsable pel turisme i la comunicació, inclús els nostres tres fills (Tjacco, Nuno i Yorick) ens ajuden a cuidar la part rural i els jardins”.

¿Us animeu? Conteu-nos l’història que hi ha darrera el vostre allotjament o com enteneu vosaltres el turisme rural. No cal ser un gran escriptor quan al darrera hi ha una bona història. Només cal que ens contacteu a blog.ca@toprural.com i escriurem la vostra història rural (enllaç en castellà).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *