No et quedis a casa aquest estiu

Les fogueres de Sant Joan enceses la nit del 23 de juny ens obriran les portes de l’estiu. Els més petits deixaran de banda els llibres per començar unes llargues vacances fins setembre. Mentrestant els pares i les mares veuran com les seves merescudes vacances també estan a punt d’arribar. Per tal de que l’espera sigui més entretinguda, avui volem oferir-vos un petit calendari d’activitats a tenir en compte durant les properes setmanes: festes populars, activitats per a nens, música, cinema…

Festes de Sant Joan de Valls (www.consueta.cat)

Juny
Per tot Catalunya les revetlles de Sant Joan encendran una de les nits més esperades de l’any. A Valls del 23 al 25 de juny celebraran la Festes de Sant Joan on els petits podran gaudir de cercaviles i gegants, així com també veure l’actuació de les dues colles castelleres: Colla Jove dels Xiquets de Valls i Colla Vella dels Xiquets de Valls. No us ho perdeu!

Una excel·lent proposta per aquells que no poden viure sense música és el festival PopArb que es celebra a Arbúcies el 26 i 27 de juny i que recull algunes de les millors propostes musicals catalanes.

Juliol
Si t’agrada el cinema i la platja, a Ciutadella de Menorca del 7 a l’11 de juliol podràs veure les projeccions del Festival de Cinema Mediterrani (Medit’09) on més enllà de les pel·lícules que entren a concurs, hi haurà cinema a la fresca, curts documentals i exposicions.

Per als més petits de la casa fins el 26 de juliol podran gaudir de l’espectacle de pallassos que el Circ Cric presenta a Sant Esteve de Palautordera dins el Parc Natural del Montseny. Funcions els dissabtes a les 18:30h i diumenges a les 11:30h.

Per suposat l’estiu està ple d’activitats i aquestes només són algunes propostes. Durant el proper mes de juliol anunciarem més activitats. Recorda que també pots deixar-nos les teves propostes per aquest estiu publicant un comentari en aquest bloc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *