Nova versió Beta de Toprural per a Àustria i Països Baixos

Després de mesos de treball, us volem presentar la versió Beta de Toprural que llancem a dos nous països: Àustria i Països Baixos.

Aquest nou Toprural inicia avui el seu camí només per a aquests dos països, però d’aquí a pocs mesos les novetats s’aplicaran a la resta de països: Espanya, Andorra, Bèlgica, França, Itàlia, Luxemburg i Portugal.

Us convidem a venir amb nosaltres per conèixer algunes de les millores més significatives d’aquesta nova pàgina web. I donat que és una versió Beta, estem oberts a qualsevol suggeriment, crítica o comentari.

Aquestes són les principals novetats, proveu-les!

1. Un cercador més complet on podreu:

  • Veure la cerca i els resultats a la mateixa pàgina: el cercador ja no té dos passos, un on decidiu les vostres condicions de cerca i un altre on us donem els resultats. Ara podeu canviar el tipus d’allotjament, capacitat o característiques sobre la pròpia llista de resultats i la pàgina es recarrega per mostrar els canvis.
  • Escriure la vostra destinació: ja no és necessari completar diversos desplegables amb nivells de país, regió, província, municipi, etc. Tan sols escriviu la vostra destinació a la caixa de cerca i escolliu d’entre els nostres suggeriments. Exemple: Tirol
  • Cercar per fotografies. Escolliu el vostre allotjament amb un cop d’ull. Afegim un cercador per fotografies als antics resultats de cerca per llista d’allotjaments i mapa. Deixeu-vos endur pels vostres ulls i decidiu la vostra destinació comparant les imatges. Exemple: resultats per fotografia d’allotjaments al Tirol.

Versio Beta Toprural

2. Una nova pàgina d’allotjaments separada en diverses pestanyes. Dividim la pàgina d’allotjament en cinc pestanyes de manera que pugueu accedir més fàcilment a la informació que més us interessa: descripcions, preus, fotografies, opinions o dates lliures. Exemple: Hotel Rural Molenbos, Holanda Septentrional (Països Baixos).

3. El vostre correu electrònic com a nom d’usuari per identificar-vos. Ja no haureu de recordar el vostre nom d’usuari, només necessitareu l’adreça de correu electrònic amb la qual us vau donar d’alta amb nosaltres. De moment, si voleu navegar per Toprural Beta amb el vostre usuari, n’haureu de crear un perquè encara no hem guardat les vostres dades en aquesta nova versió.

Com accedir a la nova versió Beta?

Tan sols heu d’escollir des del nostre portal www.toprural.com un dels nous països: Àustria o Països Baixos.

One thought on “Nova versió Beta de Toprural per a Àustria i Països Baixos

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *