Nova versió de Toprural pel teu mòbil

No parem d’oferir novetats per tal de facilitar les prestacions i serveis per trobar la teva casa rural. Avui us presentem una altra gran novetat en la que fa temps que treballem: la versió mòbil de Toprural.

Des d’ara, si entres a Toprural amb el teu mòbil, seràs redireccionat directament cap a aquesta nova versió mòbil. Hem de tenir en compte que l’adreça d’entrada és diferent (http://m.toprural.cat).

El seu funcionament és molt fàcil, doncs pots fer la teva recerca de casa rural per destinació o pel nom de la casa, o bé escollint el país i després la regió o província on vulguis anar i allotjar-te.

A les fitxes de cada casa veuràs tota la informació que esperes, com ara les característiques de la casa, el preu, les dades de contacte, fotos, les activitats…

Cada cop més, augmenta el nombre d’usuaris que accedeixen a Toprural des del seu mòbil o smartphone. Així, en la primera meitat de 2011 hem rebut 48.000 visites mensuales des de telèfons mòbils, gairebé 5 vegades més que el matex periode de 2010 (10.000 visites mensuales des de mòbils). Esperem anar creixent amb aquesta nova versió optimitzada per mòbils!

Es tracte d’una primera versió en proves, per tant esperem millorar poc a poc. Per això et demanem paciència i els teus suggeriments per poder canviar o afegir i oferir un servei complert. ¡Avancem entre tots!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *