Nova versió Toprural

El proper 23 de desembre Toprural canvia de pell i comença el seu procés de migració.

La novetat resideix principalment en un fet que no serà perceptible per l’usuari: un canvi de llenguatge informàtic. Així, degut al gran creixement del portal en els darrers anys, Toprural passa d’estar programat en llenguatge ColdFusion a Java, fet que ens permetrà tenir un sistema més fiable per a implantar noves funcionalitats.

Algunes opcions no estaran disponibles entre el 24 de desembre i el 7 de gener.

Mentrestant, i fins el canvi total de la web, veuràs que algunes funcions no estaran disponibles temporalment. Entre el 24 de desembre i el 07 de gener no hi haurà accés a “El Meu Quadern” i si ets propietari amb un allotjament anunciat a Toprural, tampoc podràs accedir al “Racó del Propietari” per a modificar o veure les dades del teu allotjament.

Lamentem els inconvenients que poden derivar-se d’aquest procés de migració i et demanem una mica de paciència durant aquest periode. Per la nostra part farem tot el possible per a recuperar la normalitat el més aviat possible. L’esforç valdrà la pena i el resultat serà una web més acord amb els actuals estàndards web (enllaç en espanyol) i majors millores en el portal.

Toprural Beta

Quines són les novetats per al viatger?

  • Buscador més precís i complet des de la home. Des de la primera pàgina podràs seleccionar no només el teu destí, també la capacitat o el tipus d’allotjament. Escriu la comunitat autònoma, la província o el poble al que desitges anar i obtindràs un llistat de resultats. A més, la caixa de recerca t’ajudarà amb suggerències de possibles destinacions corresponents amb allò que vagis escribint.
  • Filtres en els resultats de recerca. Podràs filtrar els resultats per les característiques que busques. Ja no és necessari tornar enrere, des del propi llistat d’allotjaments podràs modificar les teves preferències de recerca canviant dates, preus o característiques entre d’altres.
  • Resultats de recerca per foto, a més de per llista o mapa. A més, en el llistat podràs vuere tots els allotjaments amb foto per a que t’ajudi a decidir.
  • Pestanyes a la fitxa de l’allotjament. D’aquesta manera la informació de les cases rurals està millor estructurada i és més accesible: descripció, fotos, vídeos, opinions, preus i mapa.
  • Opinions amb vídeos. Fem una passa més i a la tornada de la teva estada rural podràs contar-ho per escrit, amb fotos i/o pujant un vídeo de les teves vacances.
  • Calendari de disponibilitat més detallat: a cada allotjament, cada unitat de lloguer disposarà del seu propi calendari d’ocupació, fet que et permetrà saber exactament quina habitació o apartament està lliure i en quines dates.

Y per al propietari?

  • Accés per a modificar online tota la informació del teu allotjament. Des del Racó del Propietari, amb el teu usuari i contrasenya podràs modificar els textos de la teva pàgina a Toprural, a més de totes les dades a les que tenies accés fins ara. A més, podràs seleccionar les activitats que ofereix el teu allotjament o la teva zona en un senzill formulari.
  • Calendari per unitat de lloguer: digue’ns quines dates tens disponibles i per a quines habitacions, apartaments o cases exactament. El viatger podrà sol·licitar-te directament l’habitació que més li agradi.

Vols veure-ho ja? Entra a Toprural.beta.

Aquí podràs veure ja les novetats per a les recerques de cases rurals a Alemanya, Àustria i Països Baixos. Què et sembla?

Més informació: francoisderbaix.com (enllaç en espanyol)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *