Pirineus Catalans, la Serra de Gredos i Pirineus Aragonesos, les destinacions més desitjades de 2012

Segons les dades que hem obtingut a Toprural, les destinacions rurals ubicades a la Serra de Gredos i als Pirineus Catalans i Aragonesos van concentrar la major quantitat de recerques realitzades pels usuaris de Toprural al 2012.

Els viatgers rurals prefereixen les serres
Les serres van ser clares protagonistes de l’any 2012: la Serra de Gredos, la Serra Nord de Madrid, les serres de Cazorla, Segura i les Villes o Serres de Cadis van ser algunes de les zones turístiques més demanades pels viatgers rurals a Toprural.

La Costa Brava, les llacunes de Ruidera i la vall del Jerte van ser algunes de les excepcions que completen la llista de les zones més desitjades.

Zonaes més buscades any 2012

Els viatgers van escollir municipis d’Astúries per les seves escapades
El nombre de consultes realitzades per municipi confirmen que els municipis asturians van ser els preferits dels viatgers durant 2012, com ja va passar aquest estiu (enllaç en castellà). Llanes i Cangas de Onís es mantenen com a líders en els dos primers llocs, i segueix d’aprop Donòstia-San Sebastià i dos municipis aragonesos: Albarrasí, a Terol i Torla, a Osca. Completen el rànking Ribadesella, Astúries; Ochagavía, a Navarra; Santillana del Mar, a Cantàbria; Moratalla, a Múrcia i Candeleda, a Àvila.

municipis més buscats any 2012

Varietat de pobles pel turisme rural
Els pobles més visitats durant l’any 2012 van ser Elizondo, a Navarra; Patones de Arriba, a Madrid i Somo, a Cantàbria. En aquest cas els viatgers escolleixen pobles de tota la geografia, però els més destacats són els asturians: Luarca, Arriondas, Cue i Llanes, seguits dels de Cantàbria: Somo i Isla.

Pobles més buscats any 2012

Metodologia: S’han analitzat totes les visites que els viatgers han fet a les zones, municipis i pobles d’Espanya habilitades a Toprural.com des de l’1 de gener al 31 de desembre de 2012. Dades obtingudes utilitzant XiTi, una eina de medició de tràfic de l’empresa AT. Internet Solutions.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *