Pur benestar a la Catalunya termal

Catalunya és terra d’aigua. Des de fa segles aporta llocs termals on l’aigua té finalitats curatives. És un turisme de benestar que es barreja amb el rural, doncs estàn a centres en plena natura on trobar una riquesa hidromineral immillorable. A més dels seus paisatges, en aquestes poblacions hi ha balnearis i centres termals de gran prestigi.

catalunya termal--- wikipedia

Un cap de setmana, unes vacances, una escapada curta… és el millor per a dencansar i, sobretot, desconnectar. I es que són moltes les propietats d’aquestes aigües termals: relaxació, benestar general en cos i ment, i disminució de les dolències en general. A més, pots triar la teva casa rural en aquests llocs termals per a descansar amb totes les comoditats que et mereixes.

Caldes de Montbui. És la primera vila termal de Catalunya. En aquest lloc podem assaborir el termalisme en el seu barri antic: termes romanes declarades com a bé cultural d’interès nacional, circuit d’aigua termal, la font del Lleó, safareigs públics… una ruta històrica i molt cultural. A més, hi destaca el Museu Thermalia, on veure la tradició termal de la vila i l’exposició “L’efervescència balneària”.
Ens allotjarem en les cases rurals a Caldes Montbui.

Caldes de Malavella. Té una forta tradició termal que beneficia a tots els que la visiten. Podem citar les nombrosos fonts, com ara la dels Bullidors; i els coneguts brolladors d’aigua termal que estàn a 60ºC i que avui dia encara segueixen en funcionament. També es fa la Fira de l’Aigua i les Jornades gastronòmiques de la cuina termal.
Tria entre les cases rurals de Caldes de Malavella, a Girona, i gaudeix del turisme rural i de benestar.

Caldes d’Estrac. A la comarca de Barcelona, aquesta població viu intesament del termalisme, al tenir els banys termals des de l’època dels romans. Són els únics de titularitat pública de Catalunya i les seves fonts doten dels banys termals d’aigua per a diferents tractaments saludables. A més, té un centre amb aigua termal minero-medicinal que es combina amb l’aigua de mar de la mateixa població.
Recomanem les cases rurals a Caldes d’Estrac.

Santa Coloma de Farners. La població i l’aigua han estat unides des de fa molt de temps. Aquí gaudirem d’aigües declarades d’utilitat pública i diversos balnearis amb aigües termals que estàn a uns 43ºC.
Tria la teva casa rural a Santa Coloma de Farners.

La Garriga. Les seves aigües tenen moltes propietats terapèutiques i medicinals, doncs permeten l’aplicació de diferents tractaments per a l’organisme. Les aigües són molt calentes gràcies a la seves característiques naturals.
Ens allotjarem en les cases rurals a prop de La Garriga.

4 thoughts on “Pur benestar a la Catalunya termal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *