Regals ecològics per Sant Valentí

Si vas en bicicleta, recicles i et preocupes pel medi ambient, res millor que regalar experiències i obsequis ecològics o bio per la jornada de San Valentí. Us espera un amor més natural ple d’avantatges i sorpreses mentre tens cura de la sostenibilitat. Us donem algunes idees per a que tingueu un fantàstic San Valentí ecològic.

Missatges i felicitacions: una opció és crear un mateix una felicitació amb colors i dibuixos per aquest dia tan especial amb paper reutilitzat que tinguis a casa. I, si no, sempre ho pots fer amb una postal personalitzada amb infusió en una campanya compromesa amb el medi ambient.

Bosses i bandoleres: És sempre un obsequi molt útil. En aquest cas pots regalar una bandolera de comerç just realitzada en cotó orgànic, que no utilitza blanqueadors químics, ni pesticides. És el cotó més amable i saludable amb el seu entorn.

Material de papereria: Un regal per sempre amb aquests quaderns reciclats amb un disseny original que a més pots completar amb tota classe de llibretes, llapissos de colors, calendaris…

Estris de cuina: Una manera de cuinar de forma sostenible… un exemple de regal per tots dos és la mini picadora que no precisa d’electricitat per a utilizar-la, potent i molt fàcil de netejar a més servir com a estri de conservació. Per altra banda, pots sorprendre a la teva parella amb un esmorzar amb una cafetera ecològica, guanyadora de diversos premis que fa un excel·lent expresso sense consumir electricitat ni crear residus.

Cosmètica natural: En la web dedicada a aquest sector, Krous pots obtenir tota classe de cosmètica, desde tractaments facials, corporals, xampús naturals amb ingredients bio que deixan la pell més suau i tersa. Segur que li agrada!

L’hora del bany: Toca un bany romàntic amb la teva parella. Els producteas per dutxa es transformen i aporten exfoliants i cremes bio 100% biodegradables de sucre i coco, que respecten al màxim l’equilibri natural de la pell.

Un sopar gourmet: Per a un sopar dolç i romàntic, res millor que comprar cistelles molt especials que arriben directament a casa. Hi trobaràs xocolata ecològic, caixa de pastissos ecològics, mel i mermelada bio, i crema de cacao ecològica.

Condons ecològics: Acaba la nit de forma especial amb màximes sensacions amb els condons ultrafins de comerç just lliures de substàncies nocives i que compleixen els requisits de l’Organizació Internacional del Treball.

Altres idees per regalar són plantes procedents de vivers ecològics, com els rosers que haurem d’acabar de cultivar i regar a casa; apadrinar un animalet; o fer algun regal amb les nostres mans amb productes reciclats que tindrem a casa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *