S’apropa Setmana Santa i cal triar destinació

Ja s’apropa la Setmana Santa i molta gent comença a preguntar-se com aprofitar els dies de merescudes vacances que gaudirem. Aquest any els dies festius del calendari abarquen des del dijous sant fins al diumenge de resurrecció (del 9 al 12 d’abril), i per suposat a Catalunya s’estén fins al dilluns de Pasqua.

Dansa de la MortA Toprural sabem que aquestes festes cal organitzar-les amb temps i volem donar-te algunes idees:

» Per exemple, si t’agraden les tradicions i la cultura popular, a Verges (Girona) veuràs un espectacle arrelat en l’Edat Mitja. Es tracta de la Dansa de la Mort, una de les manifestacions tradicionals més emblemàtiques de Catalunya.

Caramelles de Súria» També pots anar a Súria o a Callús (Barcelona) per veure les centenàries caramelles, cançons populars cantades per Pasqua en el diumenge de resurrecció.

» I per suposat, podràs gaudir de la millor mona de Pasqua a qualsevol indret de Catalunya.

Però també cal tenir en compte que els dies previs a la Setmana Santa també son un gran reclam turístic. Any rera any són més els joves, i no tan joves, que es prenen tota la setmana de vacances. Així doncs les possibilitats d’organitzar una escapada s’estenen practicament al llarg de 10 dies, des de divendres 3 d’abril fins al dilluns 13 d’abril. Per organitzar una sortida, t’aconsellem usar el buscador per característiques, on podràs fer una primera selecció d’allotjaments en funció dels serveis i les característiques que cerquis.

Podràs trobar-hi de tot: des d’un acollidor hotel rural vora les platges de Girona a una casa rural amb activitats per a nens a Lleida o apartaments amb piscina a les comarques de Tarragona. Tu tries característiques i preus. Afanya’t, hi ha més de mil alltojaments que t’esperen per Setmana Santa a tot Catalunya.

Recorda que sempre pots utilitzar el nostre buscador d’última hora per trobar cases rurals amb disponibilitat per Setmana Santa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *