Sortides d’estiu

Entrem decididament en la recta final del mes de juliol i com ja vàrem anunciar és hora de proposar noves activitats. A Toprural no volem que et quedis a casa aquest estiu i per això hem fet una petita tria de possibles sortides per a tots els gustos. No obstant, t’animem a que ens proposis altres opcions deixant-nos un comentari.

Fira d'artesans, Cerka'l Festival 2008

Juliol
Els dies 24, 25 i 26 la població d’Esterri d’Àneu acollirà la segona edició del Festival Esbaiola’t, teatre de carrer per a tots els públics. Espectacles de circ, contacontes, jocs, titelles i malabars per a gaudir amb els més petits durant tot el cap de setmana. Podeu trobar allotjament a la mateixa Vall d’Àneu a les poblacions d’Alt Àneu i Espot.

D’altra banda i continuant amb les arts escèniques, del 27 de juliol fins el 2 d’agost s’organitza a Piera la setena edició del Cerka’l Festival. Quatre dies de diversió assegurada a cost cero. Una fira d’artesans i més de 50 espectacles de teatre, dansa, circ i música totalment gratuïts. A més, ben aprop de Piera sempre podreu gaudir d’una excel·lent ruta modernista per Sant Sadurní d’Anoia.

Agost
Arribat el mes d’agost les festes majors locals prenen tot el protagonisme. Te’n proposem tres de ben diverses:

– A pocs quilòmetres de Barcelona, a Argentona celebren la Festa Major de Sant Domènec pels volts del 4 d’agost i pocs dies més tard acull la sempre concorreguda Fira Internacional de Ceràmica i Terrissa.

– Les Festes de Sant Llorenç pel 10 d’agost són especialment interessants a Alaior (Menorca), una festivitat amb 700 anys d’història on els protagonistes són els cavalls.

– Les festes de Bunyol a la provincia de València són conegudes per la Tomatina en l’últim dimecres d’agost. Aquest any no hi pots faltar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *