Toprural a Twitter

Com bé saps, les xarxes socials a internet són cada dia més i més rellevants per a milers d’usuaris. En els darrers temps Toprural ha anat augmentant la presència en aquestes xarxes. Des de fa algun temps pots seguir les actualitzacions de Toprural a través de Facebook en espanyol, italià i francés. No obstant, avui volem parlar d’un altre referent a la xarxa: Twitter (on ens podràs seguir també en català).

Per a què serveix Twitter?
L’objectiu de Twitter queda resumit a la pròpia web amb una pregunta molt senzilla: “què estàs fent?” (what are you doing?).  Twitter s’alimenta de titulars, de petites frases d’un màxim de 140 caràcters per donar resposta a aquesta pregunta: què estàs fent?

La web es torna així més àgil i les converses entre els usuaris es produeixen en temps real, com si parlessis cara a cara amb qualsevol dels teus coneguts. Malgrat que la pàgina no està disponible en català (només ho està en anglès i en japonès), ja són molt nombrosos els seguidors de Twitter a Catalunya.

Toprural a Twitter

Toprural a Twitter ¿per què?
Si vas amb presses per la vida, si només llegeixes els titulars de les notícies, si creus que la brevetat és un valor afegit, aquest és el teu canal. Estaràs al dia de tot el que succeix a Toprural gairebé de forma instantània i llegint només una frase: ofertes, notícies, concursos, novetats, especials, etc.

Com accedeixo a la pàgina de Toprural a Twitter?
Pots seguir totes les novetats de Toprural a la nostra pàgina en català de Twitter clicant: http://twitter.com/Toprural_ca

Si encara no ets usuari d’aquesta xarxa social, no perdis més el temps, donar-te d’alta és molt fàcil. Només cal que omplis aquest petit formulari: alta de nou usuari.

Un cop t’hagis registrat no oblidis comunicar-te amb nosaltres i unir-te a la nostra xarxa. Només caldrà que entris a la nostra pàgina en català a Twitter i cliquis el botó “Follow” (“Seguir” en català). Quant vulguis comentar-nos quelcom només has d’escriure “@Toprural_ca” seguit del teu missatge.

T’esperem a Twitter!

Més informació sobre com Twittejar a: francoisderbaix.com (enllaç en espanyol)

One thought on “Toprural a Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *