Un Tour de França més rural que mai

La cursa ciclista més prestigiosa del circuit internacional celebrarà dues etapes a Catalunya en la seva propera edició. Parlem del Tour de França 2009 (enllaç en espanyol), una cursa que els més joves recordem per les grans fites conseguides per Lance Amstrong o Miguel Indurain.

A partir del dissabte 4 de juliol i fins el diumenge 26 arrencarà la 96a edició del Tour de França, que comptarà amb dues etapes ben especials pels aficionats catalans al ciclisme. La sisena etapa sortirà des de Girona i finalitzarà a Barcelona, ciutat on Bernard Hinault en l’any 1978 començaria a forjar la seva llegenda dins el mon del ciclisme. A Barcelona, Hinault va guanyar la contrarrellotge individual i va enfundar-se el mallot groc l’any en que va guanyar el primer dels cinc tours del seu palmarés.

Tour de França

La setena etapa sortirà des de Barcelona i arribarà fins Andorra en una etapa de 224 km que passarà per Cardona, La Seu d’Urgell i Ordino marcant l’inici de les etapes d’alta muntanya.

A Toprural volem posar totes les facilitats per a gaudir del Tour de França 2009 i d’aquestes etapes en especial:

»Si ets propietari d’un allotjament rural i està situat als voltants del recorregut del Tour de França al seu pas per Catalunya, deixa’ns un comentari al blog amb l’enllaç a la pàgina del teu allotjament a Toprural.

»Si ets un viatger, consulta els allotjaments anunciats als comentaris d’aquest blog. També pots cercar allotjaments a França i Andorra, marcant la característica especial Tour de France 2009. Els allotjaments apareixeran sota el rètol “Exactament el que cerques”. T’ho expliquem més detalladament en la pàgina especial que hem creat per trobar allojtament pel Tour de França etapa per etapa.

L’edició de 2009 promet emocions fortes. Entre d’altres, el retorn a la competició de Lance Amstrong l’únic guanyador de set Tours consecutius, l’escalada als mítics Tourmalet i Mont Ventoux, dues etapes a Catalunya, breus incursions per Itàlia i Suïssa i com no podia ser d’altre manera, la festa final als Champs Élysées.

Més informació: Tour de France 2009 (enllaç en espanyol), Troba allotjament pel Tour de França 2009

7 thoughts on “Un Tour de França més rural que mai

 1. marcel cardona

  el nostre hotel esta situat a 15km de cardona,es un petit hotel familiar i disposem de 6 habitacions dobles,espero que sigui util per algu que vulgui seguir el tour.l’enllaç???

  provncia barcelona,/hotels rurals

  Reply
 2. Pap

  El tour de France te un inici d’etapa a Girona i nosaltres només estem a 15 km de la capital. En l’etape seguent passa pel nostre poble a 3 km de Can Piferrer a poc de la sortida.

  Reply
 3. Ana Teixidor

  A Girona el dijous 9 de juliol s’encetarà la sisena etapa del Tour.
  Estarem encantats d’atendre qui pugui interesar a La Canova de Figueroles (capacitat per 8 persones, es lloga íntegre) al nostre entorn, al costat de Banyoles a només 12 km de Girona.
  Salutacions.
  Ana

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *