Un turisme diferent a les Illes Balears

No sorprendrà a ningú si parlem de les increïbles platges que ens ofereixen les Illes Balears. No obstant, per a molts de nosaltres la primera idea d’unes vacances a ses illes es correspon amb aquestes mateixes platges plenes d’una multitud de turistes extrangers. No hi ha cap dubte que els mesos d’estiu són realment idíl·lics a les illes i d’aquí el seu èxit.

No obstant a Toprural volem aprofitar aquestes dates per redescobrir ses illes i apuntar cuatre pinzellades d’interés per al viatger rural.

Relax
Lluny de la masificació estiuenca, ses illes ens poden oferir una tranquil·litat incomparable on el viatger tindrà la sensació d’estar gaudint d’una illa en exclusivitat. La primavera pot ser una temporada especialment indicada per a visitar ses illes i buscar dates lliures amb suficient antel·lació és sempre un bon recurs.

Parc Natural S'Albufera de Mallorca

Natural
En el conjunt de ses illes podem gaudir del Parc Natural S’Albufera de Mallorca, rutes que recorren Menorca des de Ciutadella fins a Maó passant per Ferreries o descubrir les construccions talaiòtiques com les Taules de Torralba d’en Salord. És clar, també hem de mencionar les platges i cales que envolten les illes pitiüses.

Rural
Els allotjaments de turisme rural a Mallorca, Menorca o Eïvissa són especialment encantadors. Sense anar més lluny, els agroturismes ens ofereixen una finca agrícola o bé una casa senyorial per conèixer millor les costums, els hàbits i la gastronomia local.

Diferent
Segurament el més meravellós de les illes Balears és que cada viatger tindrà una experiència diferent. Cadascú pot cercar la seva pròpia illa i tothom pot trobar allò que busca. I tu que gaudeixes del turisme rural, que t’agradaria trobar a les Illes Balears?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *